Adviseur warmtetransitie

Vanaf mei 2022 ga ik 4 dagen per week aan de slag voor de gemeente Voorst, als adviseur warmtetransitie. De gemeente ligt tussen de twee grotere buren Apeldoorn en Deventer in en kent ongeveer 25.000 inwoners. Het is grotendeels landelijk gebied met een aantal kleine en grotere dorpskernen. In landelijk gebied is de energietransitie een flinke uitdaging, ook omdat warmtenetten veelal onhaalbaar zijn, maar ik heb er veel zin in om mij hier nuttig te maken. Eens kijken of we bedrijven, agrariërs en inwoners kunnen helpen om van het gas af te komen! Later meer nieuws…

reactie

  • Hoi Endre, wat leuk! Wij hebben een huisje in de buurt De Kring van Dorth en vrienden in Voorst die nu verbouwen om van t gas af te komen. Ze wonen in t buitengebied. Als je interesse hebt in hun ervaringen kan ik je contacten. Succes en groet!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.