Stad in balans: redigeren plan

Amsterdam wordt steeds populairder om er te wonen, werken of studeren, voor een dagje uit, en voor de vele toeristen uit het buitenland. Economisch vaart de stad er wel bij, maar is die drukte altijd leuk en gewenst? Volgens de gemeente mag het allemaal wel wat meer ‘in balans’. Er wordt daarom gewerkt aan een visie genaamd ‘Stad in Balans’. Ik heb het document een eerste flinke redactieslag gegeven, waardoor het beter leesbaar werd, sterker van opbouw, met meer overtuigingskracht. Op basis van mijn werk heeft het ambtelijk team het plan inhoudelijk verder aangepakt en zelf een laatste redactieslag gegeven.

reactie

  • Ik ben heel benieuwd naar je invalshoek in deze. Veel succes met het schrijven.

    Groet

    Kees Noorman

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.