Ons boekje in Rijksmuseum?

Eerder schreef ik een post over ons boekje ‘Amsterdam 2040 – smart energy city’ uit 2012. Aardige toevoeging op dat bericht is dat de toenmalige Amsterdamse wethouder milieu niet het lef had om het boekje officieel uit te geven, want er zouden zaken in staan die niet politiek opportuun waren. Gelukkig wilde de gemeente de uitgave wel sponsoren. Ik vond twee commerciële bedrijven die dat ook wilden doen en dat heeft het boekje gered. De uitgave kreeg geen ‘landelijke bekendheid’ maar vond gretig aftrek en is inmiddels uitverkocht (op verzoek kan ik hem digitaal toesturen).

Ik hoorde vorige week dat CE Delft het boekje nog steeds gebruikt bij workshops die ze met gemeenten doen. En tot mijn verbazing en vreugde bleek ook het Rijksmuseum het boekje op te hebben genomen in hun Research Library. Wat zou het leuk zijn om nog eens een vervolg op dat boekje te schrijven…

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.