Duurzaamheidsatlas voor stedenbouwkundigen

Amsterdam heeft me gevraagd te helpen bij een geavanceerde ‘duurzaamheidsatlas’ voor stedenbouwkundige plannen. De atlas omvat alle bekende milieuthema’s en vertaalt die in kaartbeelden, ontwerp lagen, tabellen met maatregelen, dwarsprofielen van straten en ‘legostenen’ van kant-en-klare duurzame ontwerpoplossingen die je overal kunt inpluggen; bijvoorbeeld in straten, aan gebouwen, aan het water, in groenstroken. De reeds geïnvesteerde kennis en mate van detaillering in de atlas is indrukwekkend. Ik help de stedenbouwkundigen komende tijd met het schrijven van begeleidende teksten en het structureren van de atlas. Later dit jaar meer nieuws.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.