Marketing milieusubsidies Amsterdam

Tussen september 2017 en februari 2018 was ik ingehuurd door de Gemeente Amsterdam. Mijn taak was om naar het brede aanbod van hun milieusubsidies, -leningen en (gratis) energieadviezen te kijken en deze instrumenten beter ‘in de markt te zetten’. Ik sprak daartoe met uiteenlopende doelgroepen in de markt en stakeholders binnen de gemeente. Daarnaast keek ik goed hoe de instrumenten in elkaar zaten, hoe de gemeente de inzet ervan coördineerde en ze naar binnen en buiten communiceerde. Dat heeft inmiddels geleid tot een verbetertraject en een goede reclame campagne voor de subsidies en leningen. Een mooi moment om er weer uit te stappen en nieuwe projecten te omarmen.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.