Bodemrapport naar Tweede Kamer

Het nationaal Uitvoeringsprogramma Bodemconvenant vroeg mij een half jaar geleden om hun eindrapport over de periode 2010-2015 tekstueel te begeleiden. Ik mocht meedenken over de opzet van het rapport, gaf een beetje schrijfcoaching en ik deed de eindredactie. Als extraatje werd ik ook gevraagd om de grafische opmaak te regelen. Toffe klus: de vormgever begeleiden, een fotograaf inhuren, infographic makers aan het werk zetten. Het is een fraai rapport geworden, met een zeer tevreden opdrachtgever (Rijkswaterstaat). Binnenkort gaat het naar de Tweede Kamer, waar ze kunnen lezen wat er op bodemgebied (sanering, kwaliteit, ecologie) in de afgelopen 6 jaar is bereikt. Nieuwsgierig? Blader hier door het rapport.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.