Artikel HIER Opgewekt

Voor HIER Opgewekt (een organisatie die lokale energie-initiatieven ondersteunt) schreef ik onlangs een verslag (in journalistieke stijl) van een Energy Pit in Utrecht, op 25 september 2014 in de Jaarbeurs van Utrecht. Volgens de formule van de Energy Pit presenteren 3 lokale energieprojecten hun idee aan een zaal-met-panel door middel van een ‘Pecha Kucha’. Dat is een presentatie format uit Japan, waarin iemand 6 minuten en 40 seconden tijd krijgt om 20 afbeeldingen met verhaal te presenteren. Een soort extended elevator pitch dus. Daarna hakt het panel er gepeperd op in (zoals in een Dragon’s Den), en mag de zaal ook zijn zegje doen. Leuke formule, maar soms best moeilijk voor de betrokken presentatoren…..

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.