AMHK en Veilig Thuis

Als tijdelijk parttime redacteur ben ik onder meer betrokken bij de oprichting van een nieuw Advies- en Meldpunt Huiselijk Geweld en Kindermishandeling (AMHK), dat door de GGD Amsterdam en 6 regiogemeenten wordt opgetuigd. Mijn taken zijn meedenken met de communicatiestrategie, input leveren aan de website, artikelen en reportages schrijven, flyers, uitnodigingen voor bijeenkomsten en het redigeren van stukken aan colleges van B&W. Afwisselend werk, snel schakelen, leuk. De foto hieronder is van een conferentie in de Zuiderkerk, waarover ik teksten heb geschreven en een fotograaf inhuurde. Staat volgende week allemaal op de webpagina. Mijn compagnon maakte inmiddels alvast een tijdelijk logo Veilig Thuis (rode deurtje hieronder) en een mooie flyer in de vorm van een briefkaart.

vt2

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.