UNESCO en Amsterdam

Hij is klaar! Afgelopen maand hard gewerkt aan een boekje over de veronderstelde Unesco-waardigheid van de Amsterdamse School architectuur (denk aan het befaamde bouwblok ‘Het Schip‘ in de Spaarndammerbuurt). Over dat thema kwam 2 maanden terug een groep cultuur- en architectuurexperts in een expert meeting samen. Boeiende bijeenkomst met hoogleraren, ex-directeuren en Aaron Betsky, directeur van het Cincinnati Art Museum. Ik schreef er een aansprekend verhaal over in de vorm van een boektekst en mijn vormgever Vanessa Rutgers stak het weer in een prachtig grafisch jasje. Op deze website is het boekje binnenkort in zijn geheel als PDF in te zien. Een must voor cultuur- en architectuurliefhebbers!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.