Brochure Dwarskijken

Deze week ben ik bezig om een brochure over ‘Dwarskijken’ af te ronden voor de Gemeente Amsterdam. Dat thema is geïnspireerd op de zogeheten Gateway Review, waarmee het Rijk onlangs is gaan werken. Aanleiding voor dat alles is de constatering dat binnen de overheid vaak onvoldoende interne tegenspraak wordt georganiseerd, waardoor grote en dure projecten in een gevaarlijke tunnelvisie terecht kunnen komen en uiteindelijk op een teleurstelling uitlopen. In Amsterdam willen ze daarom dat risicovolle projecten en programma’s af en toe een Dwarskijksessie laten doen, waarin een team van externe zwaargewichten positief kritisch naar het gedane werk kijkt. Leuke klus om die brochure te schrijven! Mijn vaste grafisch vormgever Vanessa Rutgers maakt er een mooie PDF van!

Update 20-12: de brochure is enthousiast ontvangen en wordt nu breed onder de aandacht gebracht!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.